Norbert Poels nieuwe vennoot bij Crowe Contour B.V. Accountants!

17 januari 2022

Norbert Poels nieuwe vennoot bij Crowe Contour B.V. Accountants!

Met ingang van 1 januari 2022 is Norbert Poels toegetreden als vennoot van Crowe Contour B.V. Accountants!  

Norbert (38) is registeraccountant (RA) en heeft zo’n 14 jaar ervaring opgedaan in de controlepraktijk bij een big-4 kantoor en daarnaast enkele jaren als zelfstandig financieel adviseur. Sinds oktober 2020 is Norbert werkzaam bij Crowe Contour B.V..

Norbert is medeverantwoordelijk voor de vestiging in Venray. Continuïteit staat hoog in het vaandel bij Crowe Contour B.V.. Met de komst van Norbert wordt invulling gegeven aan de continuïteit zonder aan kwaliteit te verliezen.  

Norbert zorgt met zijn ruime ervaring in het MKB, topsportachtergrond en zijn Noord-Limburgse roots voor een echte aanvulling bij Crowe Contour B.V.. Met zijn enthousiasme, passie en gedrevenheid zal hij een positieve bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van Crowe Contour B.V.. ‘Ik wil met mijn vakinhoudelijke kennis en ervaring samen met het prachtige team van professionals de klanten van Crowe Contour B.V. maximaal gaan bedienen’ aldus Norbert.

Crowe Contour B.V. Accountants is een full-service accountantskantoor met een tweetal vestigingen, in Venray en Venlo. Het werkgebied strekt zich uit van Maastricht en Den Bosch tot Nijmegen. Met circa zeventig medewerkers wordt dagelijks gewerkt voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Crowe Contour B.V. fungeert als strategisch partner voor haar klanten op weg naar de toekomst. Door de combinatie van persoonlijke aandacht, kwaliteit en korte lijnen onderscheidt Crowe Contour B.V. zich in de markt.

 

ANGY-8721.jpg

Terug naar het nieuwsoverzicht