Fiscaal/juridisch

Fiscaal/juridisch

Fiscaal advies: betaal nooit te veel

Bij Crowe Contour B.V. voorzien we u van het beste advies omtrent alles wat met belastingen te maken heeft. Onze fiscalisten hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u nooit meer belasting betaalt dan nodig is.

Fiscaal advies

Wij streven naar een fiscale structurering en planning die u rust geeft. Naast de hulp die wij bieden met betrekking tot inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting, geven onze fiscale adviseurs ook advies in bijvoorbeeld:

  • Het kiezen van een nieuwe rechtsvorm;
  • Het overnemen van een bedrijf of het fuseren met een andere organisatie;
  • Het indienen van een bezwaarschrift of het begeleiden bij een beroepsprocedure.

Juridisch advies: een uitstekend netwerk van advocaten en notarissen

We beschikken bij Crowe Contour B.V. over een kwalitatief goed netwerk van advocaten en notarissen. Hierdoor zijn we in staat om u van gedegen juridisch advies te voorzien. We helpen u op juridisch gebied als ondernemingsrecht, arbeidsrecht of huurrecht.

GettyImages-696152249-bewerkt.jpg

Internationaal belastingrecht: wij zijn aangesloten bij BOKS International

Vinden uw activiteiten ook buiten Nederland plaats of heeft u hier plannen voor? Dan kunnen wij u hier, in samenwerking met onze partners, in begeleiden op een niveau zoals u dat van ons in Nederland gewend bent. Wij zijn aangesloten bij BOKS International. BOKS International biedt toegang tot deskundige over de hele wereld die gespecialiseerd zijn in lokale regelgeving en strategieën. Kijk voor meer informatie over ondernemen in het buitenland op onze pagina ‘Over de Grens’.


Convenant Horizontaal Toezicht: wij staan voor kwaliteit

Crowe Contour B.V. heeft met de Belastingdienst een convenant Horizontaal Toezicht gesloten. Hiermee geeft de Belastingdienst aan dat Crowe Contour B.V. de kwaliteit van de dienstverlening van Crowe Contour B.V. op een hoog niveau is en dat daardoor minder controle nodig is. Hierdoor zijn we in staat om u nog efficiënter te adviseren op fiscaal en juridisch gebied.