Kosteloos ontwikkeladvies

19 oktober 2020

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een tijdelijke subsidieregeling in het leven geroepen om medewerkers kosteloos van loopbaanadviezen te voorzien. Vanaf 1 december 2020 kunnen 50.000 medewerkers, zelfstandige en werkzoekende tussen de 18 jaar en AOW-gerechtigde leeftijd een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur.

Het ontwikkeladvies is gericht om medewerkers met een frisse blik naar zijn of haar carrière te laten kijken. De loopbaanadviseur helpt de medewerker zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing en kan de medewerker tips geven bij het zoeken van ander werk. Het traject kan een oplossing bieden voor medewerkers die op dit moment niet op hun plek zitten, worstelen met ambities of wanneer de huidige situatie (gezien de corona crisis) om verandering vraagt.

Hoe vraagt u het ontwikkeladvies aan?

Het aanvragen van de subsidie gebeurt door een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken met een loopbaanadviseur. Een gekwalificeerde loopbaanadviseur kunt u vinden middels de volgende link: https://www.noloc.nl/deelnemers-ontwikkeladvies. Gezien het geringe aanbod adviseren wij om hier niet te lang mee te wachten.

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over het ontwikkeltraject of wenst u begeleiding in het aanbieden van het traject aan uw medewerker(s). Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Crowe Contour B.V. Accountants

Susanne Gelden

Susanne Blog van: Susanne