Introductie nieuwe partner accountancy: Norbert Poels

30 oktober 2020

Met ingang van 1 oktober is Norbert Poels toegetreden als partner accountancy bij Contour Accountants. Onderstaand zullen we Norbert nader aan jullie voorstellen.

Norbert is 37 jaar oud, opgegroeid in Blitterswijck waarna hij enkele jaren in Maastricht heeft gewoond en nu weer terug is in Noord-Limburg en in Venray woont met zijn vrouw Larissa en drie kinderen Naud (5), Rens (4) en Jasmijn (2).

Na afronding van zijn opleiding commerciële economie aan de Johan Cruyff University in Amsterdam en een topsportcarrière in de wielersport heeft Norbert voor het vak van accountant gekozen. In 2007 is Norbert gestart met een duaal traject werken en leren. De Master of Science in Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit. Deze opleiding heeft Norbert in 2013 afgerond waarna hij is ingeschreven als registeraccountant (RA) bij het NBA.

In 2007 is Norbert gestart als assistent accountant in de controlepraktijk bij Deloitte. Werkzaam geweest op de kantoren Venlo en Maastricht. Norbert: “in de negen jaar dat ik heb gewerkt bij Deloitte heb ik veel ervaring opgedaan bij de controle van middelgrote private en publieke ondernemingen en de coachen van collega’s. Een zeer leerzame tijd waarbij ik mezelf heb kunnen ontwikkelen als mens en accountant”.

In 2016 heeft Norbert een zijsprong gemaakt. Norbert heeft zijn eigen bedrijf Poels Finance & Control opgezet en is werkzaam geweest als parttime financial manager / controller bij diverse MKB bedrijven. De focus lag op MKB bedrijven in de groeiende fase welke behoefte hadden aan (actueler) financieel inzicht. Door dit op flexibele basis aan te bieden hadden bedrijven de mogelijkheid om financiële kennis in huis te halen zonder hiervoor iemand fulltime in dienst te nemen, aldus Norbert.

Poels Finance & Control en Crowe Contour B.V. Accountants werkten al enige tijd samen. Het was dan ook een logische stap dat Poels Finance & Control zich aansloot bij Crowe Contour B.V. Accountants. Norbert: “vanaf de eerste dag dat ik met Crowe Contour B.V. samenwerk heb ik hier een positief gevoel bij. Er heerst een fijne cultuur, no-nonsense, hard werken, er zijn voor de klant en kwaliteit hoog in het vaandel”.

Norbert zal primair werkzaam zijn vanuit standplaats Venray en zijn focus zal liggen op de afdeling Crowe Contour B.V. Continu en de accountancypraktijk. Norbert: “Ik wil ondernemers verder helpen naar een volgende fase in hun ondernemerschap en hen ontzorgen door actueel inzicht te geven in de financiële huishouding en een doorkijk te maken naar de toekomst. Ik kijk er dan ook

Norbert Blog van: Norbert